Foto-expo in Wijkcentrum De Nieuwe Stede

Hou je van fotografie? Vind je foto’s kijken leuk? Dan kun je je hart ophalen bij de foto-expo die zondagmiddag 16 februari geopend wordt in De Nieuwe Stede. Daar presenteren leden van de Foto{Inspiratie}Club Tilburg en van cursisten van de Foto{Inspiratie}Cursus hun werk van de afgelopen tijd.

De door de fotografen speciaal voor deze expositie geselecteerde series van elk twee foto’s geven inspiratie, en nemen je mee in de belevingswereld van de fotograaf. Het thema is vrij, wat betekent dat uiteenlopende thema’s aan bod komen. Van straatfotografie en natuurfoto’s tot architectuur en abstracte beelden.

De Foto{Inspiratie}Club komt maandelijks in De Nieuwe Stede bij elkaar om samen foto’s te maken en om elkaars materiaal te bespreken. Het resultaat is nu te zien in deze expo. Voor de cursisten van de Foto{Inspiratie}Cursus is deze tentoonstelling het eindwerk. Het is prachtig om in hun series te zien hoeveel zij geleerd hebben.

Zondagmiddag 16 februari zijn alle fotografen van 13.00 tot 16.00 aanwezig en kunnen ze u vertellen over hun werk én hun inspiratie.

De expo in De Nieuwe Stede is te zien tot 13 maart 2020.

Foto poster: Michaël Molenaar

Plaats een reactie

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑